AUGUSTA notikumi Piņķu sv. Jāņa draudzē (2024)

ZIŅOJUMI:

1. Trešdien, 21. augustā, plkst.: 11:00, svinēsim dievkalpojumu apustuļa Bartolomeja piemiņai kopā ar Jūrmalas iecirkņa mācītājiem, un plkst.: 19:00 sanāksim uz vakara lūgšanu (Vesperes).

2. Svētdien, 1. septembrī, plkst.: 11:00, svinēsim Zinību dienas dievkalpojumu, uz kuru ir aicināti visi, bet īpaši tie, kas mācās un kuri māca, lai dievkalpojuma laikā pie altāra saņemtu Dieva svētību jaunajam mācību/akadēmiskajam mācību gadam!!!

3. Aicinām uz kristību-iesvētes mācību Garīgās izaugsmes skolā (GaISā) – tā ir sagatavošanās kristībām un iesvētībām, kā arī garīgās izziņas un Dieva iepazīšanas skola. Pirmā nodarbība 3. septembrī (otrdiena), plkst. 19:00, baznīcā (Skolas ielā 17, Piņķi). Pieteikšanās obligāta, aizpildot pieteikuma veidlapu:
https://forms.gle/wd9m9K4jKDxogs8j7
 

4. Bez ik svētdienas dievkalpojumiem mūsu baznīcā notiek arī vakara lūgšanas – vesperes – katru TREŠDIENAS vakaru, plkst.: 19:00, baznīcā. Vakara lūgšanām var piedalīties arī attālināti, skatoties tiešraides mūsu draudzes Facebook lapā!!!

5. Baznīca ir atvērta OTRDIENĀS, TREŠDIENĀS un CETURTDIENĀS, 16:00-20:00.

6. Dievs jūs bagātīgi svētī, “lai jums visa būtu diezgan vienmēr un visur un jūs būtu pārplūstoši dedzībā uz ikkatru labu darbu.” (2. Kor. 9:8) Lūgums veikt regulāro ziedojumu, vēlams katru mēnesi, lai UZCELTU DRAUDZES NAMU, uzturētu dievnamu un draudzes darbu. Ieteicamo ziedojuma apjomu un rekvizītus var atrast draudzes mājas lapā: https://www.pinkudraudze.lv/p/ziedojumi.html

Lai Dieva svētīts augusta mēnesis!

Kristus mīlestībā,
Piņķu sv. Jāņa draudze